Grillowana kieszonka z kurczaka z suszonymi pomidorami – La Bonita

Grillowana kieszonka z kurczaka z suszonymi pomidorami

Składniki:

  • 2 filety z kurczaka
  • 100 g świeżego szpinaku
  • 2 ząbki czosnku
  • 100 g mozzarelli
  • 6 pomidorów suszonych z zalewy
  • sól, pieprz,
  • olej

Przygotowanie:

  1. Szpinak podsmaż na patelni razem z czosnkiem, dodaj drobno pokrojone, suszone pomidory.
  2. Każdy filet z kurczaka natnij wzdłuż i napełnij szpinakiem oraz mozzarellą.
  3. Smaż na rozgrzanej patelni grillowej z obu stron przez kilkanaście minut.
  4. Podaj z sałatą i świeżymi warzywami.

Joanna Byczkiewicz –  www.instagram.com/o_pietruszka_blog

Powrót do listy przepisów

Więcej aktualności